webside finland Oy
kotisivut

ALOITUSOHJEITA - ohjeita ja ehdotuksia

Tällä sivulla annamme ohjeita teidän ja sivujenne suunnittelijan yhteistyön helpottamiseksi. Täten voimme hoitaa toimeksiannot kustannustehokkaasti samalla varmistaen että saatte mahdollisimman hienot ja toimivat kotisivut.

Kotisivujen avaushintaan sisältyy viisi kuvaa ja tekstiä viidelle sivulle. Ylimääräisistä kuvista veloitamme hinnaston mukaisesti. Hintaan kuuluu kuvankäsittely ja kuvien liittäminen sivuille.

Omilla SiteBuilder -tunnuksilla voi myös itse helposti päivittää sivuja.

Ulkoasu

Jotta voimme aloittaa sivujenne työstämisen tarvitsemme teiltä haluamanne päävärit, 1-4 kuvaa ulkoasua varten ja yrityksenne logon. Mikäli teillä ei ole logoa, graafikkomme voi laatia teille tekstilogon haluamallanne fontilla.

aloitusohjeita

 

Sisältö

Tämän jälkeen pyydämme teitä lähettämään meille sivuillenne tulevan sisällön (tekstit, kuvat, yhteystiedot jne.). Miettikää etukäteen minkälaisen sivurakenteen haluatte ja mitä materiaalia kullekin sivulle tulee. Voisitte myös ehdottaa pää- ja alasivujen otsikot, niin saadaan yhdessä siistit ja edustavat sivut aikaan.

Teksti

Kaikki tekstit tulevat lähettää sähköisesti .rtf tai .txt muodossa, eli puhtaassa tekstimuodossa. Esimerkiksi Windowsin Notepad tai Wordpad sopivat hyvin kirjoitustyökaluina. Asiakas vastaa itse tekstinsä sisällöstä ja oikeinkirjoituksesta. Oikoluku on jokaisen lähettäjän omalla vastuulla, ellei siitä ole erikseen sovittu osana lisäpalvelua.

Kuvat

Kuvien laatu voidaan varmistaa, jos ne liitetään sähköpostiin erillisinä liitteinä, eikä esim. dokumenttiin liitettynä.

Ohjeet ja kuvaukset : asiakkaalta webdesignerille

Ohjeita ja kuvauksia webdesignereille voi lähettää vapaavalintaisessa muodossa. Mitä selkeämmät ohjeet saamme, sitä helpommin saatte sivuistanne toivomanne näköiset.

Ilmaisia muutoksia tehdään jos webdesigneri on käsitellyt materiaalia väärin tai ohjeiden vastaisesti. Muut muutokset menevät sopimuksen mukaan tai toimeksiantoina hinnaston mukaisesti.

Pika-ohjeet:

Miettikää sivuille sopivat otsikot ja lähettäkää tekstiä ja kuvia sisältöä varten.

Laittakaa ohjeet mitkä tekstit ja kuvat tulee millekin sivulle. Odotamme teiltä materiaalia sähköpostitse osoitteeseen: kotisivut (a) webside.fi

 

Voitte lähettää materiaalin esimerkiksi näin:

ETUSIVU:

teksti: etusivuteksti.rtf (tekstin voi myös kirjoittaa tähän)

kuva: etusivukuva.jpg

kuva tulee tekstin alapuolelle

 

YRITYSESITTELY:

teksti: yritysteksti.rtf

kuva: liiketilankuva.jpg

kuva tulee tekstin yläpuolelle