webside finland Oy
Sitebuilder

- helppokäyttöinen päivitystyökalu

 

http://sites.speedfix.net/sitelogin.php

 

Teillä on mahdollisuus saada käyttöönne SiteBuilder-työkalu, jolla pystytte rakentamaan kotisivujanne ja tekemään tarvittavia muutoksia kätevästi ja vaivattomasti milloin vain ja missä vain. Ette tarvitse koodaustaitoja ettekä tietotekniikan ammattilaisen syvällistä tuntemusta tietoliikenteen toimintamalleista, tarvitsette ainoastaan nettiyhteyden.

SiteBuilder on ohjelma jota käytetään Internetissä oman koneesi selaimella (Microsoft Explorer, Mozilla Firefox, Safari jne.). Päästäksesi muokkaamaan ja rakentamaan sivujasi, kirjaudu omalle SiteBuilder-tilille osoitteessa: http://sites.speedfix.net/sitelogin.php

Lisää SiteBuilderin viidestä eri askeleesta täällä

OHJEITA PERUSTOIMINTOIHIN

kuvat Kuvien lisäys

linkki Linkin lisääminen

- Sisällön muokkaaminen ja lisäys

- Kuvagallerian asennus

- Palautelomakkeen asennus

- Muut modulit, kuten vieraskirja, äänestys ja blogi


Yleisiä vinkkejä ja neuvoja:

- Suosittelemme pitämään varmuuskopiota sivustolla olevasta materiaalista. Näin on sisällön työstäminen ja uusiminen on helppoa.

- Tekstiä voi kopioida ja siirrellä vapaasti. Teksti saattaa kuitenkin sisältää käyttäjälle näkymätöntä tietoa, joka voi muuttaa tekstin muotoa SiteBuilderissa. Tämän voit estää kopioimalla tekstit ensin perustekstinkäsittely-ohjelmaan ja ottamalla pois fontti- ym. muotoilut.

- Jos käytät Microsoft Exploreria, suosittelemme vaihtoa esim. Mozilla Firefoxiin. Tietoturvasi ja käytettävyys parantuvat.

- Pidä selaimesi evästeet (cookiet) päällä ja salli ponnahdusikkoiden käyttö. Nämä voit muuttaa selaimesi asetuksista (esim. työkalut, asetukset - engl. tools, options, preferences).

 

kuvat Kuvien lisääminen

.jpg tai .gif muodossa. Enintään 72dpi, kuvat 100% koossa.

Kuvan nimessä ei saa käyttää välilyöntejä, erikoismerkkejä, eikä merkkejä åäö.

Kuvagalleriaan kannattaa liittää kuvia .gif muodossa, eikä .jpg muodossa.

.png grafiikka ei aina toimi IE'ssä (Internet Explorer). IE tukee maksimissaan 256-värin palettia. Tämä ongelma esiintyy IE'ssä liittäessä kuvia joissa tausta on läpinäkyvä.

 

linkit Linkit

Valitse kuva tai/ja teksti, sen jälkeen paina linkkikuvaketta. Syötä linkin osoite (URL:).

Sähköpostilinkki URL:-kohtaan: mailto:etunimi.sukunimi@osoite.com

 

Kuvagalleria

Yksi kuva kertoo enemmän kuin sata sanaa... Ylläpitämällä kuvagalleriaa esimerkiksi tiloistanne, tuotteistanne ja tuloksistanne asiakas tietää heti minkälaiseen paikkaan on menossa ja huomaa nopeasti onko kyse hänen tyylisestään yrityksestä.


Palautelomake/tarjouspyyntölomake

Asiakas pystyy lähettämään palautetta tai jättämään tarjouspyyntölomakkeen juuri silloin, kun hänelle parhaiten sopii.


Vieraskirja

Perustamalla vieraskirjan sivuillenne voitte saada jotain pysyvää muistoksi tyytyväisistä tai tyytymättömistäkin asiakkaista (ja rakentava kritiikkihän on aina parasta kritiikkiä). Asiakkaiden positiiviset kommentit ovat omiaan varmistamaan potentiaalisia asiakkaita valitsemaan juuri teidät, se voi olla juuri se pieni kehu tai huomautus, jonka vuoksi epäröivä asiakas päättää tulla kokeilemaan Teidän palvelujanne.

 

Äänestys

Erilaiset kyselyt, jossa on mahdollista äänestää, ovat hyvä ominaisuus vieraskirjan lisäksi. Sivuillanne vierailevat pääsevät heti vaikuttamaan ja antamaan mielipiteensä. Kyselyt saattavat lisätä asiakkaiden mielenkiintoa yritystänne ja tuotteitanne kohtaan. Äänestystuloksista saatua tietoa voitte myös hyödyntää toimintanne kehittämiseen.

 

Blogi

Päivittämällä ajantasaista blogia, voitte kätevästi tarjota asiakkaillenne ajantasaista tietoa siitä, mitä yrityksessänne tapahtuu tai tulee tapahtumaan oli kyse sisustuksen uudistamisesta, tuote- tai vaikkapa hinnanmuutoksista.


Keskustelufoorumi

Tämä ominaisuus lisää eri intressiryhmien interaktiivisuutta. Keskustelufoorumia pystyy itse ohjailemaan ja muokkaamaan SiteBuilderin avulla.