webside finland Oy

 

webside finland oy

webside finland Oy on omistukseltaan sataprosenttisesti suomalainen yritys. Yrityksemme konseptin varsinainen lanseeraus käynnistyi lokakuussa 2004. Tuolloin konseptimme lähtökohta oli tarjota suomalaisille yrityksille käyttäjäystävällisiä välineitä ja tapoja tulojen kasvattamiseksi, menojen vähentämiseksi ja imagon kohottamiseksi. Nyt - vuosia myöhemmin, sadat asiakasyrityksemme Suomessa ovat valinneet meidät toteuttamaan liiketoiminnalleen näitä päämääriä internetmarkkinoinnin avulla.

IT-alan kehityksen myötä tuotteemme ovat kehittyneet huimasti, mutta toimintaperiaatteemme on edelleen sama kuin vuonna 2004. Markkinoinnissa uskomme eniten tunnettuun sanontaan; ”Tyytyväinen asiakas on paras mainos”. Täten haluamme tarjota tuotteemme hyvällä hinta-laatusuhteella, luotettavuudella ja hyvällä asiakaspalvelulla. Uskomme tämän toimintatavan luovan parhaiten yrityksellemme kasvua ja jatkuvuutta.

Pääkonttori; ylin johto ja tuotanto, sijaitsee Helsingissä. Tekninen ylläpito 24/7 ja serverit sijaitsevat Kuopiossa. Myyntiä ohjataan Tampereelta ja Helsingistä.

 

 

webside Helsingin toimisto

Pääkonttorimme Helsingissä